+36 (1) 700 44 66

manitukivitelezokft@napelem.net

Budafoki út 60.

Budapest

Miért a Manitu Solart válaszd, ha napelemet szeretnél?

manitu solar

Miért a Manitu Solart válaszd, ha napelemet szeretnél?

Facebook
LinkedIn
E-mail

A napelemekre évek óta egyre növekvő kereslet van mind a magánszemélyek, mind a cégek részéről. A beruházás költséges, és akkor fogod tudni hosszú távon élvezni, ha a megfelelő kivitelezőt választod. A szakemberek kiválasztásához számos szempontot érdemes figyelembe venned, és egy olyan céget választanod, akinek megfelelő tapasztalata, tudása és eszközei vannak a számodra ideális rendszer telepítéséhez.

A Manitu Solarnál 2009. óta telepítünk napelemes rendszereket, így az egyik legnagyobb referencialistát felvonultató vállalkozásként vagyunk jelen a magyar piacon. Ezen túl most megmutatjuk azt a 10 legfontosabb érvet, ami miatt érdemes mellettünk letenned a voksodat.

1. A teljes folyamat során melletted állunk

A napelemes beruházás legkisebb része a telepítés. A rendszer tervezése, méretezése, a megfelelő eszközök kiválasztása és a szükséges engedélyek beszerzése mind-mind fontos részei a folyamatnak. Csapatunk nem csak a kivitelezésben segít, hanem a teljes folyamat során melletted áll. Segítünk kiszámítani, hogy mekkora rendszerre van szükséged, olyan berendezéseket és eszközöket ajánlunk, amelyek hosszú távon, megbízhatóan működnek majd. Ráadásul a hálózati szolgáltatók és a hatóság felé történő ügyintézésben is a segítségedre leszünk.

2. Saját szakértői csapattal végezzük a munkánkat

A prémium telepítés titka, hogy minden ponton a megfelelő szakemberek veszik kezükbe a munkát. A tervezésben és a kivitelezésben minősített alvállalkozókkal dolgozunk. A tervezésben és a szakmai munkában villamosmérnökök és műszaki ellenőr is részt vesz, a kivitelezés során pedig villanyszerelő, ács, tetőfedő garantálja a tökéletes munkát. Alvállalkozóink kiválasztásánál szigorú szakmai feltételeket támasztunk feléjük, mert tudjuk, hogy milyen sok múlik azon, hogy gondosan végezzük a munkánkat.

3. Prémium minőségű berendezéseket értékesítünk

A szakértők mellett az eszközök lesznek a pillérei a napelemes rendszered működésének. Ahhoz, hogy a korszerűsítés előnyeit sokáig, problémamentesen élvezhesd, olyan eszközökre van szükséged, amelyek prémium minőséget képviselnek. A napelem, az inverter, a rögzítéstechnika és a szerelvények nem csak a megbízható működést, de a biztonságot is garantálják. A Manitu Solarnál csak olyan eszközöket fogunk ajánlani, amelyeket a világ élvonalába tartozó, nagy múltú gyártók forgalmaznak. Ezek jelentős része aktív szerepet vállal a kutatás-fejlesztés területén is, így innovatív, modern technológiákkal dolgoznak.

4. Nagykereskedőként is dolgozunk

Talán vásárlóként nem tűnik neked fontosnak, hogy nagykereskedőként is dolgozunk, azonban van két nagyon fontos szempont, amit érdemes figyelembe venned. Számos hazai partnerrel állunk kapcsolatban, így nem csak a saját kivitelezéseink tapasztalatait tudjuk felhasználni a munkánk során, de széles rálátásunk van más kivitelezésekre is. Ráadásul nagykereskedőként megfelelő raktárkészlettel rendelkezünk, így biztosítva, hogy a legjobb berendezések könnyen elérhetőek legyenek számodra.

5. Számos márkának hivatalos forgalmazói és szerviz partnerei vagyunk

A napelemes rendszer alapja, hogy minőségi, megbízható eszközöket telepíts. Hivatalos partnerként a gyártók egy részével közvetlen kapcsolatban állunk, így mindig a legújabb technológiát hozhatjuk el a hazai vásárlóknak is. Szervízpartnerként pedig egyszerűen, hatékonyan és gyorsan tudjuk orvosolni az esetleges problémáidat.

6. Stabil pénzügyi hátterünk van

A napelemes kivitelezés népszerű üzletté vált a támogatásoknak köszönhetően. A berendezésekre és a kivitelezésekre is jónéhány év garanciát vállalnak a gyártók és a szolgáltatók. A garanciális igényedet a legegyszerűbben akkor fogod tudni érvényesíteni, ha olyan céggel dolgozol, ami nem fog csődbe menni néhány hónapon belül. Ha kivitelezőt választasz, minden esetben ellenőrizd, hogy mióta van a piacon, és pénzügyi helyzete mennyire stabil. Ez garantálja számodra is a hosszú távú biztonságot.

7. Folyamataink ISO 9001 szabvánnyal hitelesítettek

Az ISO szabvány azért fontos, mert biztosítja számodra, hogy minden esetben ugyanazt a minőséget kapod tőlünk. A folyamataink hitelesítettek, és garantálják, hogy minden helyzetben a legjobb formánkat hozzuk.

8. Megfelelő tapasztalattal rendelkezünk

2009 óta foglalkozunk napelemes rendszerek kivitelezésével és nagykereskedelmi forgalmazásával. Számos napelem telepítését elvégeztük már, az így szerzett tapasztalatainkat pedig minden esetben felhasználjuk. Nem csak az ajánlatadást és a rendszertervezést tudjuk gyorsan elvégezni, de megfelelő megoldásaink vannak a különleges helyzetekre is.

9. Biztosan érvényesítheted az esetleges garanciális igényedet

A stabil pénzügyi háttér és a beszállítókkal való közvetlen kapcsolatunk garantálja számodra, hogy ha bármi probléma merülne fel a berendezéseidnél, akkor garanciális igényed nem talál majd süket fülekre. Az esetleges meghibásodásokat gyorsan, hatékonyan oldjuk meg. A segítségünkkel valóban gond nélkül élvezheted majd a nap által termelt áram előnyeit.

10. Cégekkel és magánszemélyekkel is dolgozunk

A napelem nem csak a háztartásoknak, de az önálló ingatlannal rendelkező cégeknek is kiváló megoldás. A vállalkozások áramszámlája az elmúlt időszakban jelentősen emelkedett, és kiszámíthatatlanná vált. A költségek ilyen mértékű bizonytalansága szélsőséges esetben még a vállalkozás jövőjét is befolyásolhatja. Kivitelezőként természetesen nem csak háztartásoknak, hanem cégeknek is segítünk. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a pályázati és finanszírozási lehetőségeket, hogy a legjobb megoldást javasoljuk a számodra.

A megnövekedett igények miatt érdemes minél hamarabb ajánlatot kérned, és elindítanod a folyamatot. Ha pedig megfelelő kivitelezőt keresel, akkor fordulj hozzánk bizalommal.

keresés

Keresés

Hírlevél feliratkozás

kategóriák

Legfrissebb cikkek

címkék

Napenergia Plusz Program pályázati feltételek és jelentkezés