+36 (1) 700 44 66

manitukivitelezokft@napelem.net

Budafoki út 60.

Budapest

Canadian Solar

Canadian solar

A Canadian Solar 2001 óta gyárt termékeket napelemes rendszerekhez. A cég a megalapításakor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy széles körben elérhetővé teszi azokat az eszközöket, amelyekkel a zöldebb, fenntarthatóbb jövőért tenni tudunk. A költséghatékony, mégis prémium minőségű rendszerek a Canadian Solart gyorsan a világ élvonalába emelték, és mára már a világ több, mint 160 országában találkozhatunk a termékeikkel.

A kiváló minőségű berendezések mellett fontos szempont, hogy a vállalat tőkeerős, folyamatosan, stabilan és megbízhatóan növekszik. Így biztos lehetsz abban, hogy a megvásárolt napelemekkel kapcsolatos esetleges panaszaid, garanciális igényed a 12 éves hosszú távú garanciális időszak végén is meghallgatásra találnak.

A vállalat nem csak a kivitelezés, de a kutatás területén is élen jár. Három napelem kutató központot üzemeltet cellák, modulok és rendszerek fejlesztésére. Több mint 400 tudósból, mérnökből és technikusból álló csapatot alkalmaznak a cella- és modultechnológiával kapcsolatos kutatások elvégzésére. Több mint 400 globális szabadalmat birtokolnak. A kutatás mellett kiemelt figyelmet fordítanak a minőségbiztosításnak.

Miért válassz Canadian Solar napelemet?

1. A megfizethető minőség

A Canadian Solar kiemelkedő minőség mellett megfizethető áron kínál napelemeket lakossági és közületi felhasználóknak egyaránt. A minőséget a kutatásokra fordított anyagi és szellemi tőke biztosítja, és kiemelt garanciával párosul.

2. Kiemelt minőségbiztosítás

A Canadian Solar napelemek átfogó tanusítványokkal rendelkeznek. A gyártási folyamat közel 300 ellenőrző pontot tartalmaz, biztosítva ezzel azt, hogy a gyártósor végén hibátlan és minden igénynek megfelelő termékek kerülnek a felhasználókhoz.

3. Stabil és megbízható háttér

A Canadian Solar komoly múlttal rendelkező gyártó, stabil pénzügyi háttérrel. Működését három biztosító biztosítja, és pénzügyi értékelése is kiváló. A stabilitás és a megbízhatóság nem csak annyit jelent, hogy hosszú távon melletted állnak majd, de azt is, hogy folyamatos figyelmet szentelnek a fejlődésnek.

4. Folyamatos technológiai fejlődés és társadalmi szerepvállalás

A vállalat már a megalapításakor azt a célt tűzte ki, hogy pozitív hatással lesz a környezetre azáltal, hogy a napelemes rendszereit a vásárlói igényeire szabja. A professzionalizmust és a folyamatos technológiai fejlődést a kutatások és a maximális elvárások támogatják.

Napenergia Plusz Program pályázati feltételek és jelentkezés