+36 (1) 700 44 66

manitukivitelezokft@napelem.net

Budafoki út 60.

Budapest

Lakossági kivitelezés

A napelemes rendszerek egyre elterjedtebbek a lakossági felhasználás tekintetében is. Többek között az egyre növekvő elektromos energia igény, a napelem rendszerek elérhetősége, a kiszámítható megtakarítás, az ingatlan értékének növelése, a környezetvédelem hangsúlyossá tétele, és az állami támogatások is szerepet játszanak abban, hogy egyre több otthon tetején vagy kertjében találkozhatunk napelemes rendszerrel.

A rendszer telepítése nem kis feladat, élettartama pedig legalább 25-30 év, így érdemes néhány fontos szempontot figyelembe venni akkor, amikor a korszerűsítés mellett döntünk.

Az első, és talán legfontosabb, hogy olyan forgalmazót válasszunk, aki régóta jelen van a piacon, referenciái széleskörűek. A forgalmazott termékek pedig valóban prémium minőséggel rendelkeznek. A Manitu Solar mind a napelemek, mind az inverterek esetén kizárólag olyan termékekkel dolgozik, amelyeket élvonalbeli gyártók, elkötelezett innovátorok, és a piacot régóta vezető vállalatok gyártanak.

A napelemes rendszerek telepítése összetett folyamat, így érdemes olyan partnert választani, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a rendszerek telepítésében, és kiterjedt szervízháttérrel biztosítja, hogy évek múlva is csak az előnyeit élvezd a korszerűsítésnek.

Manitu Solar napelemes rendszerek

Kollégáink a teljes folyamat alatt melletted állnak majd, a számodra leginkább megfelelő napelemes rendszert ajánlják, segítenek az ügyintézés minden lépésénél és válaszolnak az időközben felmerült összes kérdésedre.

kérj ajánlatot!

A korszerűsítés komoly döntés, így szakértői segítségre lesz szükséged ahhoz, hogy a rendszeredből kihozd a maximumot. A Manitu Solar szakértőire a teljes folyamat során számíthatsz.

1.
Ajánlatkérés

Töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot, válaszolj az ott szereplő kérdésekre, és küldd el nekünk. Az ajánlatkérés elküldését követően kollégáink rövidesen felveszik veled a kapcsolatot.

2.
Igényfelmérés

Az ajánlatkérés során ugyan már számos fontos kérdésre válaszolsz mégis vannak olyan dolgok, amik speciálisan rád vonatkoznak vagy olyan részletes kérdések, amelyek magyarázatra szorulnak. Így kollégáink speciálisan rád szabott kérdésekkel mérik fel pontos, egyedi igényeidet.

3.
Helyszíni felmérés

A napelem és az inverter kiválasztása nagyban függ a fizikai környezettől. Függ többek között a tetőd dőlésszögétől vagy attól, hogy milyen típusú tetőd van. Ennek pontos felméréséhez mindenképp szükség lesz egy helyszíni találkozóra.

4.
Ajánlatadás, végső ajánlat elkészítése

A kapott pontos információk alapján elkészítjük neked a végleges árajánlatot, amely tartalmazni fogja, hogy milyen invertert, napelemet és kiegészítő eszközöket ajánlunk neked.

5.
Igénybejelentés a szolgáltató felé

Amennyiben az árajánlatot elfogadod, úgy az áramszolgáltató felé igénybejelentést kell küldeni. Ezt te is megteheted, de szívesen levesszük az ügyintézés terhét a válladról. Az igénybejelentés elbírálására a szolgáltatónak 30 napja van. A határozatban tájékoztatni fog arról, hogy az igényedet elfogadja, és elküldi a csatlakozáshoz szükséges dokumentációt.

6.
Csatlakozási dokumentációk elkészítése

A csatlakozási dokumentációt mi készítjük el neked, és nyújtjuk be a szolgáltatónak, akinek újabb 30 nap áll rendelkezésére elfogadni azt. Az elfogadásról határozatban tájékoztat, a telepítés a határozat kézhezvételével kezdhető meg. Amikor a rendszer elkészült, akkor újabb bejelentés szükséges a szolgáltató felé, aki szerződésmódosítást küld, és kicseréli a mérőórát.

7.
Ügyintézés és kivitelezés

A teljes folyamat ügyintézése 2-3 hónapot vesz igénybe. A 2-3 hónap leginkább a háttérmunkáról és az engedélyek beszerzéséről szól, hiszen a helyszíni telepítés és a kivitelezés mindössze 1 munkanapot vesz igénybe.

Ha további kérdésed van vagy egyéb infromációra van szükséged vedd fel velünk a kapcsolatot a napelem@napelem.net email címen!

Napenergia Plusz Program pályázati feltételek és jelentkezés