+36 (1) 700 40 50

napelem@napelem.net

Budafoki út 60.

Budapest

Napelem

A napelem lesz a teljes rendszered leglátványosabb eleme. A feladata, hogy a nap sugaraiból egyenáramot termeljen, amelyet aztán majd az inverter alakít át a felhasználáshoz szükséges váltóárammá.

A napelem kiválasztásánál érdemes olyan gyártó termékeit választani, amely gyártó megbízható és termékei valóban prémium minőséget képviselnek. A megfelelő minőség elengedhetetlenül fontos, hiszen a napelemnek ellen kell állnia az időjárás – akár szélsőséges – változásainak is, és hosszú távon kell garantálnia, hogy a rendszered megbízhatóan és problémamentesen működjön.

Élettartam és teljesítmény

Ahhoz, hogy eldöntsd, hogy valóban prémium minőségű terméket ajánlanak-e neked, két szempontot érdemes figyelembe venni. Az egyik, hogy a gyártó mekkora élettartam garanciát vállal a termékeire. A másik pedig a teljesítménygarancia, amely arra ad vállalást, hogy a napelemnek az élettartamgarancián túl mekkora lesz a teljesítménye. 

0%
teljesítménygarancia

A napelem panel gyártók egy jelentős része 80% körüli teljesítménygaranciát vállal. A Manitu Solar által forgalmazott napelemek teljesítménygaranciája azonban minimum 85%, 25 éves működési időtávban, amely meghaladja az iparági átlagot.

A napelemet érdemes olyan  forgalmazótól vásárolnod, aki  régóta foglalkozik napelemes  rendszerek tervezésével,  értékesítésével és kivitelezésével,  valamint hivatalos forgalmazója a napelemeknek.

Gyártók és termékek a Manitu Solar kínálatában

A Manitu Solar 2009 óta kizárólag napelemes rendszerek értékesítésével és kivitelezésével foglalkozik, így azon túl, hogy jelentős mennyiségű tapasztalat van már a hátunk mögött, az összes általunk forgalmazott napelemnek hivatalos hazai forgalmazói vagyunk. Kínálatunkban a világ élvonalában lévő gyártók termékeit találod. Forgalmazott napelemeink mindegyike a legkorszerűbb, monokristályos technológiával készült, és a gyártók kiemelt garanciát vállalnak az élettartamukra.

TRINA SOLAR

A Trina Solart a világ legnagyobb napelem gyártójaként tartják számon, amely 15 éves termék és 25 éves teljesítmény garanciát biztosít napelemeire. Innovatív megoldásainak és kiváló termékeinek köszönhetően a Trina Solar a világ több, mint 100 országában van jelen.

JA SOLAR

A JA SOLAR az egyik legnagyobb cellagyártó, amely 12 éves garanciát biztosít paneleire. A dinamikusan fejlődő vállalat a világ számos országában értékesíti termékeit, nagy sikerrel.

Q-Cells

A Hanwha Q-Cells nem ismer kompromisszumot a minőség tekintetében. A napelemeket saját tesztelő laboratóriumban minősítik, szigórú feltételek alapján. Nem véletlen, hogy a világ élvonalához tartoznak mind cellagyártásban, mind pedig napelem gyártásában.

LG

Az LG-t jól ismerjük az elektronikai termékek piacáról. A vállalat a tőle megszokott módon a napelem gyártása során is elkötelezett híve az innovációnak és a minőségi termékek gyártásának. Ez az elkötelezettség tükröződik vissza az általuk gyártott napelemen is, amely bátran állíthatjuk, hogy a napelemek „Rolls Royce-a”