+36 (1) 700 44 66

manitukivitelezokft@napelem.net

Budafoki út 60.

Budapest

Trina Solar

Trina solar napelem

Az ideális napelem olyan, amely igazodik a te igényeidhez és hozzájárul ahhoz, hogy a maximumot tudd kihozni a korszerűsítésből.

A Trina Solart a világ egyik legnagyobb napelem gyártójaként tartják számon. Innovatív megoldásainak és kiváló termékeinek köszönhetően a Trina Solar mára már a világ több, mint 100 országában van jelen. Saját kutatási központot hozott létre, ahol folyamatosan és elkötelezetten dolgozik a technológia fejlesztésén.

Bár kínai gyártóról van szó, fontos hangsúlyozni, hogy esetükben valóban prémium minőségű termékekkel találkozunk. A prémium minőségű termék elkészítését garantálja, hogy a Trina Solar a teljes gyártási folyamatot kontrollálja, és minden lépéséhez rendkívül magas minőségi szintet rendel.

Miért válassz Trina Solar napelemet?

Megbízható gyártó

A Trina Solar évek óta a világ élvonalában van a napelem gyártók között. Számos nemzetközi elismeréssel rendelkezik, folyamatos fejlesztéseinek hála több szempontból is rekordernek számít a gyártók körében. Pénzügyileg rendkívül stabil, a legnagyobb hitelminősítő intézetek is befektetésre ajánlják.

Prémium minőségű termékek

A napelem kiválasztásánál különösen fontos, hogy nagy hangsúlyt fektess a minőségre. A napelemnek ellen kell állnia az időjárás akár szélsőséges változásainak is, így elengedhetetlenül fontos, hogy a Trina Solar az összes fontos tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garantálja a legmagasabb minőséget.

Folyamatos innováció és fejlesztés

A Trina Solar elkötelezett a technológia folyamatos fejlesztése mellett, így folyamatosan dolgozik a napelemcellák hatékonyságának növeléséért, ahol többször rekordot is ért el.

Garancia

A Trina Solar 15 éves termék és 25 éves teljesítmény garanciát biztosít napelemeire.

A Manitu Solarnál hiszünk abban, hogy jó napelemes rendszerek csak kiváló berendezésekkel telepíthetők, ezért választunk olyan gyártókat, amelyek termékeiben maximálisan megbízunk. A Trina Solar napelemek nem csak a mi bizalmunkat érdemelték ki, hanem maximális teljesítményt nyújtanak az ügyfeleinknél is, a mindennapos használat során.

Számtalan gyártó egyre több napeleme közül választhatsz, így fontos, hogy már a tervezéshez is szakértő segítségét kérd, hogy olyan termék kerüljön hozzád felszerelésre, amely a te személyes igényeidhez a leginkább megfelelő.

Napenergia Plusz Program pályázati feltételek és jelentkezés