+36 (1) 700 44 66

manitukivitelezokft@napelem.net

Budafoki út 60.

Budapest

Fronius inverter

Fronius napelem invertel

Az inverter a napelemes rendszer egyik legfontosabb berendezése, hiszen ez alakítja át a napelem által előállított egyenáramot az elektromos gépek működéséhez szükséges váltóárammá. Különösen fontos, hogy az inverter stabil, és megbízhatóan működő legyen.

 A Fronius 1945 óta van jelen a piacon, és több, mint 3 évtizede foglalkozik napelemes rendszerek gyártásával. Kereskedelmi képviseletei a világ minden táján megtalálhatóak, de a gyártás még mindig Ausztriában zajlik. Családi vállalkozásként a megbízhatóság és a biztonság mellett a prémium minőséget, az innovatív megoldásokat, és a folyamatos fejlődést tűzték ki a zászlajukra. Széles termékválasztékuk pedig garantálja, hogy minden igényhez megtaláljuk a megfelelő berendezést.

Miért válassz Fronius invertert?

Egységes adatkommunikáció

A Fronius inverterek könnyedén csatlakoztathatók a WIFI hálózatokhoz, amely segítségével teljes körű rálátásod lesz a napelemes rendszeredre.

Egyszerűen karbantartható és szerelhető

A Fronius inverterek mindegyike úgynevezett snap inverter, ami azt jelenti, hogy telepítéskor a berendezés hátlapját szereli fel először a kivitelező. Ide kell bekötni az AC és DC kábeleket, majd ezt követően az invertert már csak be kell pattintani a helyére. Ez a megoldás gyors szerelést, és könnyű javítást tesz lehetővé. Moduláris felépítésének köszönhetően rendkívül hatékonyan szervizelhető.

Kiemelkedő garancia

A Fronius inverterekre a gyártó alapból 10 év garanciát vállal, amely 20 évre kibővíthető. A napelemes rendszerek akár 20-25 évig is zavartalanul, további korszerűsítés nélkül kiválóan működnek, így érdemes olyan berendezéseket választani, amelyek prémium minőségűek.

Csatlakoztatható a „smart grid” hálózathoz

A megújuló energiaforrások iránti növekvő igény egyre inkább szükségessé teszi a teljes hálózati rendszer újragondolását. A smart grid hálózatok megjelenése és elterjedése párhuzamosan zajlik az alternatív energiaforrások térhódításával. A Fronius inverterek úgy kerültek kialakításra, hogy probléma nélkül csatlakoztathatóak legyenek az új, decentralizált hálózatokhoz.

A Manitu Solar hivatalos forgalmazó és szervizpartner

A Fronius a világ számos pontján rendelkezik kereskedelmi partnerekkel. Magyarországon a Manitu Solar a legnagyobb hazai forgalmazó, mindemellett hivatalos szervizpartnerként is dolgozunk.

A megfelelő inverter kiválasztása átgondolt tervezést igényel. Szakértő kollégáink szívesen segítenek már a folyamat elején annak érdekében, hogy a te igényeidnek leginkább megfelelő berendezést válaszd.

Napenergia Plusz Program pályázati feltételek és jelentkezés