+36 (1) 700 44 66

manitukivitelezokft@napelem.net

Budafoki út 60.

Budapest

Q Cells

Q cells napelemek

A Q Cells napelemek története  hosszú időre nyúlik vissza. A cég Németországban alakult, de később a koreai Hanwha cégcsoport vásárolta fel. A felvásárlással ugyan a név változott, de a német precizitást, és a minőségbiztosítást megtartották a legfontosabb értékek között. Ráadásul a kutatás-fejlesztéssel és minőségbiztosítással foglalkozó csapat a mai napig Németországban dolgozik. A Q Cells ezt a minőségbiztosítást ötvözi a koreai innovatív szemlélettel és produktivitással.

A Hanwha cégcsoport olyan stabil pénzügyi hátteret adott, amellyel nem csak a cég hosszú távú fennmaradását garantálja, hanem azt is, hogy képes lesz folyamatos megújulásra, és kutatásai révén egyre hatékonyabb és kiválóbb napelemeket fejleszt. A Q Cells-t most a világ élvonalának gyártói között találod.

A pénzügyi stabilitás a napelemek esetében különösen fontos, hiszen az élettartam és teljesítménygarancia akkor ér valamit, ha a vállalt 25 év alatt lesz kihez fordulnod.

Miért válassz Q Cells napelemet?

Kiváló ár-érték arány

A Q Cells törekszik arra, hogy a minőségi napelem mindenki számára elérhető legyen, így prémium minőségű termékeit kiváló ár-érték aránnyal érheted el.

Innovációk és folyamatos fejlesztés

A Q Cells több szabadalommal is rendelkezik a napelemekkel kapcsolatban. A nevükhöz fűződik a PERC technológia kifejlesztése. Ennek a technológiának segítségével a napelemek hátoldalát különleges védőréteg fedi, így kevesebb a nem hasznosuló fényenergia. A PERC technológiát továbbfejlesztve a Q.antum technológiával készült félcellás napelemek még hatékonyabb és gyorsabban megtérülő rendszerek telepítését teszik lehetővé.

Ezekkel az innovációkkal és technológiai újításokkal a Q Cells folyamatosan a világ élvonalbeli gyártóihoz tartozik.

Szigorú minőségbiztosítás

A Q Cells napelemei nem csak a külső minőségbiztosítás alapján kiváló minőségűek. A Q Cells saját minőségbiztosítási rendszert követ, a napelemeket saját tesztelő laboratóriumukban minősítik, szigorú feltételek szerint.

Kompatibilis a legnépszerűbb inverterekkel

A Q Cells napelemek kompatibilisek a legnépszerűbb inverterekkel, így a Fronius inverterrel is. Ezekkel a prémium minőségű termékekkel a beruházásod hamar megtérül, te pedig sokáig, problémamentesen fogod élvezni a környezettudatos korszerűsítésed előnyeit.

Napenergia Plusz Program pályázati feltételek és jelentkezés