+36 (1) 700 44 66

manitukivitelezokft@napelem.net

Budafoki út 60.

Budapest

JA Solar

Ja solar napelem

A JA Solar 2005 óta gyárt nagyteljesítményű napelemeket. Mára már a világ számos országában képviseltetik magukat és termékeiket széles körben használják erőművekben, kereskedelmi és ipari napelemes rendszerekben és lakossági napelemes rendszerekben egyaránt.

 A gyártás során a legmodernebb technológiákat alkalmazza, így biztosítja, hogy a napelem hatékonyan működjön. Monokristályos és polikristályos napelemek is megjelennek a kínálatukban, és bár termékei kiváló minőséget képviselnek, a JA Solar napelemek árai megmaradtak az elérhető kategóriában.

 A Manitu Solar hivatalos forgalmazóként értékesíti a JA Solar napelemeit kiskereskedelmi és nagykereskedelmi partnerei számára, így a széles körű értékesítési tapasztalatok alapján bátran ajánljuk figyelmedbe a JA Solar napelemeket is.

Miért válassz JA Solar napelemet?

Kiváló ár-érték arány

Termékei kiváló ár-érték arányt képviselnek, elérhetővé téve a prémium napelemes rendszereket a széles közönség részére. A napelemek áraikat tekintve a közepes árkategóriát képviselik, viszont minőségük ebben a kategóriában kiemelkedő.

Modern technológia

A JA Solar modern, PERC technológiával gyártja napelemeit. A PERC technológia segítségével a napelemek hatékonyabbak, hiszen a meddő fénymennyiség alacsonyabb.

Komoly minőségbiztosítás

A JA Solar a világ elsőszámú napelem gyártójaként hatalmas mennyiségű napelemet értékesít világszerte. A nagy gyártási mennyiség azonban az ő esetükben sem ment a minőség rovására. Komoly minőségbiztosítással folyamatos nemzetközi elismerésekben részesül, termékei és a minőség iránti elkötelezettség pedig a világ élvonalbeli gyártójává tették a vállalatot.

Garancia

A JA Solar 12 év termék- és 25 év teljesítménygaranciát vállal napelemeire.

Pénzügyi stabilitás

A kínai székhellyel rendelkező JA Solar a független pénzügyi elemzők szerint is stabil vállalat, amely várhatóan hosszú távra garantálja helyét a vezető napelemgyártók között. Termékeit több évtizedes garanciával látja el, pénzügyi stabilitása pedig szavatolja, hogy a garanciális idő alatt tudj kihez fordulni, ha esetleg problémád adódna.

Napenergia Plusz Program pályázati feltételek és jelentkezés