+36 (1) 700 44 66

manitukivitelezokft@napelem.net

Budafoki út 60.

Budapest

K2 rögzítéstechnika

K2 rögzítéstechnika

A rögzítéstechnika adja a napelemes rendszered alapját. A napelemeknek megfelelően kell illeszkednie a tetődhöz, és ellent kell állniuk a legszélsőségesebb időjárási körülményeknek is. Ez pedig stabil és tartós berendezések nélkül elképzelhetetlen.

A német székhelyű vállalat kifejezetten napelemekhez gyárt rögzítéstechnikai eszközöket. A berendezéseket saját fejlesztőikkel, de a piac folyamatosan változó igényei alapján készíti. A fejlesztők szoros kapcsolatot ápolnak az értékesítőkkel és az ügyfélszolgálattal, ezzel biztosítva, hogy a rögzítéstechnikai eszközök fejlesztése a vásárlók igényeit kiszolgálva történjen.

A termékek minőségét három, egymástól független szakmai szervezet értékeli, amely garanciát jelent arra, hogy csak jó döntést hozhatsz, ha a K2 Systems rögzítéstechnikai eszközeit választod. A kiváló minőséget nem csak a szakmai szervezetek, de a legszigorúbb belső minőség-ellenőrzés is szavatolja.

A K2 Systems 25 éves garanciát vállal az összes termékére.

Miért válaszd a K2 Systems termékeit?

Tartós rögzítéstechnika

A K2 Systems termékei alumíniumból és rozsdamentes acélból készülnek, így nem csak hosszú távon biztosítják a korróziómentes rögzítést, de segítségükkel csökken a tető terhelése is.

Könnyen szerelhető

A K2 Systems rögzítéstechnikai eszközei könnyedén szerelhetők, így a kivitelezési munkát gyorsabbá és pontosabbá teszik. Nem hagynak teret olyan esetleges hibáknak, amelyek később a napelemed hatékonyságát csökkentenék.

Minden tetőtípuson alkalmazható

Legyen szó akár ferde, akár lapostetőről, a K2 Systems megoldásaival biztonságosan rögzítheted a napelemeidet.

Garancia

A rögzítéstechnika garanciájánál különösen fontos, hogy legalább annyi időre szóljon, mint a napelemre és az inverterre adott garancia. A K2 Systems termékeire 25 éves jótállás vonatkozik, amely megegyezik a prémium minőségű napelemes rendszer egyéb berendezéseire adott kiemelkedő garanciával.

A legtöbb berendezéssel kompatibilis

A K2 rögzítéstechnikai rendszer kompatibilis a világ vezető napelem és inverter gyártóinak termékeivel.

Napenergia Plusz Program pályázati feltételek és jelentkezés