+36 (1) 700 44 66

manitukivitelezokft@napelem.net

Budafoki út 60.

Budapest

Elektromos autó töltés

A zöldebb jövő egy karnyújtásnyira van!

elektromos autótöltés

Használd a nap energiáját elektromos autó töltésére és nem csak a villany és benzin számládat nullázod, de sokat teszel a fenntarthatóságért is.

Ha már elektromos autóval rendelkezel, vagy tervezed a váltást, akkor te is egyértelműen elkötelezted magad a jövő szebbé és élhetőbbé tételében. Ha az elektromos autódat napelem segítségével töltöd, akkor még egy nagy lépést teszel a fenntarthatóság felé. Az elektromos autók napelemes töltése a jelenlegi legkörnyezetbarátabb, és nem mellesleg a leggazdaságosabb megoldás.

Ne csak a benzinen spórolj, hanem a villanyszámlán is

Ha a napelemes rendszert használod az elektromos autó töltésére, akkor a lehető legköltséghatékonyabb megoldást választod. Nem csak a benzinért nem kell többé fizetned, de a villanyszámládat sem terheli meg az autó otthoni töltése. Ráadásul az otthoni töltés lehetősége a lehető legkényelmesebb megoldás.

Egyszerűen megvalósítható, megtérülő beruházás

Ha már rendelkezel napelemes rendszerrel, akkor nem lesz másra szükséged, mint egy kiállásra. Természetesen meg kell vizsgálni, hogy a jelenlegi napelemeid elegendő áramot termelnek-e, illetve az invertered alkalmas-e az elektromos autó töltésére. De ez ne riasszon el, hiszen segítünk megtalálni az optimális megoldást.

Bármikor használhatod a napelemet az autód töltésére - akár éjszaka is!

Jogosan merül fel benned az igény, hogy az elektromos autódat nem napközben, hanem éjszaka szeretnéd tölteni, amikor otthon tartózkodsz. Ennek pedig semmi akadálya. A napelemes rendszered által megtermelt energia fel nem használt része átadásra kerül a hálózatba, és te is vételezhetsz onnan áramot, ha akkor van szükséged rá, amikor a napelemeid éppen nem termelnek elegendőt. A hibrid inverterek segítségével pedig még egyszerűbb lesz a dolgod. 

A hibrid inverterek segítségével valójában átmenetet képezhetünk a hálózatra kötött és a sziget üzemű napelemes rendszerek között. A működésük sajátossága, hogy külső energiatároló – akkumulátor – is csatlakoztatható hozzájuk, így az a felesleges energiamennyiség, amit a háztartás termel nem a hálózatba kerül vissza, hanem a külső akkumulátorba. Plusz áramigény esetén a rendszer először oda fordul a szükséges mennyiségért. Abban az esetben, ha a külső energiatárolóban nincs elegendő áram, akkor a rendszer a hálózathoz fordul és onnan kap áramot.

Mire figyelj,
ha otthon szeretnéd tölteni az elektromos autód?

Miért a Manitu Solart válaszd a rendszered kialakításához?

1. Minőségi eszközök a te igényeidhez igazítva

Kizárólag olyan eszközöket és berendezéseket forgalmazunk, amelyek kiváló minőséggel a világ élvonalának gyártóitól kerülnek ki. Ez egyrészt azért fontos, mert a rendszered akkor lesz megtérülő és stabil, ha nincs szükség folyamatos szervizelésre, másrészt a megbízható gyártók lesznek azok, akik felé az esetleges garanciális igényeket érvényesíteni tudod.

2. Tapasztalat a napelemes rendszerek telepítésében

A Manitu Solar 2009 óta kizárólag napelemes rendszerek értékesítésével és telepítésével foglalkozik. Csapatunkban villamosmérnökök, műszaki ellenőr támogatja, hogy a napelemes rendszered kiváló legyen. Nagykereskedőként és kizárólagos márkaképviseletként pedig nem csak azokra a rendszerekre látunk rá, amelyeket mi telepítünk, hanem ennél sokkal többre. Ezt a tapasztalatot felhasználva a számodra legjobb megoldást tudjuk ajánlani.

3. Folyamatos támogatás

Kollégáink nem csak a kivitelezés során állnak majd melletted, hanem segítenek megtervezni a napelemes rendszeredet úgy, hogy az elektromos autód töltése a lehető legkisebb beruházási költség mellett a lehető leghatékonyabb legyen. Felmérjük és kialakítjuk a teljes rendszert, nincs más dolgod, mint elhatározni magad és felvenni velünk a kapcsolatot.

4. Szerviz és garancia

Az elvégzett munkáinkra 5 év kivitelezési garanciát vállalunk, míg forgalmazott termékeinkre a gyártók is kiemelkedő garanciát biztosítanak. Az általunk értékesített napelemek és inverterek hivatalos hazai forgalmazói vagyunk. A piacvezető Fronius inverter legnagyobb hazai forgalmazójaként és szervizpartnereként elkötelezetten dolgozunk, hogy hosszú távon, megbízhatóan működő napelemes rendszereket építsünk.