+36 (1) 700 44 66

manitukivitelezokft@napelem.net

Budafoki út 60.

Budapest

Kivitelezés

A Manitu Solar lakossági felhasználásra, valamint cégek és közületek számára 2009 óta telepít napelemes rendszereket. Szakértői csapatunkat a kivitelezés során sok évtizedes tapasztalattal rendelkező villanyszerelő, ács és tetőfedő is erősíti. Az ország egyik legtöbb referenciájával rendelkező kivitelező csapataként, prémium minőségű termékekkel, kiváló szakemberekkel segítünk neked a napelemes rendszered tervezésében és kivitelezésében.

A napelemes rendszer tervezése, az engedélyek beszerzése akár 2-3 hónapot is igénybe vesz, míg a tényleges kivitelezésre 1 munkanapot szánunk, ami azt jelenti, hogy az otthonodnál 1 napot töltünk el, és a nap végére már használatra kész lesz a rendszered.

A kivitelező választásához érdemes több szempontot is átgondolni, hiszen ez a korszerűsítés akkor lesz hasznodra, ha a lehető leginkább alkalmazkodik az igényeidhez, és hosszú távon, problémamentesen dolgozik érted.

Napelemes pályázat és kivitelezés

Milyen szempontok szerint válassz kivitelezőt?

Nézd meg a termékeit, és dönts az alapján!

A napelemes rendszerek alapját a prémium minőségű termékek adják. Válassz olyan kivitelezőt, akinek a termékei magas minőséget képviselnek és nagy múltú, tapasztalt gyártók gyártják azokat. Az ilyen berendezésekkel a napelemes rendszer hosszú távon,  biztonságosan fog működni. A Manitu Solarnál kizárólag prémium minőségű termékekkel foglalkozunk, hivatalos hazai forgalmazóként.

Szervizháttér

A napelemes rendszerek esetleges meghibásodása sok bosszúságot okozhat, főleg akkor, ha a kiviteleződnek nincs meg a megfelelő tudása, tapasztalata, nincsenek megfelelő szakemberei a hiba gyors és pontos elhárításához.

Tapasztalat

Minél több napelemes rendszert telepített már a választott kiviteleződ, annál biztosabb lehetsz abban, hogy megfelelő tapasztalattal rendelkezik még a különleges helyzetek megoldásában is. A Manitu Solar 2009 óta kizárólag napelemes rendszerek forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik. Nem csak a lakosság számára, hanem ipari felhasználásra is telepít napelemeket. Ráadásul nagykereskedelmi partnerként tartja rajta a piac ütőerén a kezét. Nagykereskedőként nem csak az általunk telepített rendszerek működésére látunk rá, így sokkal nagyobb tapasztalatunk van az egyes termékek működésével kapcsolatban. Így olyan termékeket fogunk ajánlani, ami a te speciális igényeidet a legjobban szolgálják ki.

Megbízhatóság

A kivitelező választásnál nem csak a tapasztalat fontos, hanem az is, hogy pénzügyileg stabil, még sokáig a piacon dolgozó céget válassz, így ha bármilyen problémád adódik, mindig lesz kihez fordulnod. A Manitu Solarnak az Opten hitelminősítő „A” kategóriás megbízható, stabil minősítést adta.

Szakmailag elkötelezett

A Manitu Solarnál elkötelezettek vagyunk a szakmaiság iránt. Cégünk a MANAP (www.manap.hu) napelemes iparági egyesület alapító tagja. Az egyesület fő célja, hogy a napelemes technológia méltó helyre kerüljön a hazai energiamixben. Ennek eléréséhez kiszámítható, fenntartható piaci működésre törekszik a piac szereplőivel közösen. Emellett mindennapi munkánk során fokozottan figyelünk minden szabványra és szabályozásra.

A kivitelezés azonban nem csak arról szól, hogy fizikailag telepítjük a napelemes rendszeredet, hanem arról, hogy a teljes engedélyeztetési és tervezési folyamatban melletted állunk. Nem hagyunk magadra a tervezés és a szolgáltatók felé beadandó engedélyeztetési terv összeállítása során sem.

Napenergia Plusz Program pályázati feltételek és jelentkezés