+36 (1) 700 44 66

manitukivitelezokft@napelem.net

Budafoki út 60.

Budapest

Goodwe inverter

Goodwe inverter

A Goodwe több, mint egy évtizede gyárt invertereket napelemes rendszerekhez, azóta a világ több, mint 100 országában lett ismert a neve. A Goodwe által gyártott inverterek egyre népszerűbbek Magyarországon is. A gyártó vállalat nem csak a legfejlettebb technológiákkal dolgozik, de kiemelt figyelmet fordít az ügyfél gondozásra és a garanciára is. Így biztos lehetsz benne, hogy ha Goodwe invertert választasz, akkor nem csak a vásárlás pillanatáig fognak odafigyelni rád, de probléma esetén is kiemelt figyelemmel fordulnak majd feléd.

A Goodwe nagy hangsúlyt fektet a kutatás-fejlesztésre, több, mint 600 főből álló K+F csapattal folyamatos innovációra és technológiai újításokra törekszik

Miért válassz Godwee invertert?

1. Társadalmi felelősségvállalás

A Goodwe elkötelezett amellett, hogy a zöld energia minél szélesebb körben elérhető legyen. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztik termékeiket, amelyek kiváló ár-érték arányt képviselnek a piacon. Emellett létrehozta a Goodwe Solar Energy Academy, ahol folyamatos képzésekkel, nemzetközi szinten ismerteti meg partnereivel és forgalmazóival a fotovoltaikus rendszerek működését és előnyeit.

2. Stabil pénzügyi háttér és garancia

A Goodwe a 10 legnagyobb gyártó egyike, stabil, megbízható pénzügyi háttérrel rendelkezik. Így szükség esetén probléma és fennakadás nélkül érvényesítheted a garanciális igényedet.

3. Folyamatos innováció és modern technológia

A cég nagy hangsúlyt fektet a minőségbiztosításra és a minőségellenőrzésre. Emellett kiemelt figyelmet szentel a kutatás-fejlesztésnek is. 600 fős csapattal a háta mögött folyamatos innovációkra és a legmodernebb technológiai megoldásokra törekszik.

4. Széles termékkínálat

A Goodwe az egyik legszélesebb termékkínálattal rendelkezik az inverterek piacán. Gyakorlatilag a 0,7kW-os invertertől egészen a közüzemi méretű inverterekig mindenki megtalálja azt a megoldást, amely a legoptimálisabban szolgálja a céljait.

5. Kiemelkedő ár-érték arány

A Goodwe inverterek megfizethetőek mégis magas minőségi szintet képviselnek. Szerelésük egyszerű, az inverterek alacsonyabb meghibásodási aránnyal működnek, mint a kategória egyéb inverterei. Esetleges meghibásodás esetén számíthatsz a kiváló műszaki támogatásra és a szervizre is.

Napenergia Plusz Program pályázati feltételek és jelentkezés