+36 (1) 700 44 66

manitukivitelezokft@napelem.net

Budafoki út 60.

Budapest

LG napelem

LG napelem

A napelemek Rolls-Royce-a. Az LG neve nem csak a napelemes termékek esetén cseng ismerősen, hiszen a háztartások egy részében biztosan találkozhatunk elektronikai berendezéseikkel. Az LG termékek kiváló minőségükről, tartósságukról híresek. Nincs ez másként a napelemek esetében sem. Az LG a napelemek fejlesztéseit ugyanazzal a maximalizmussal végzi, amit már megszokhattunk tőle a többi terméke esetében. 

Az LG több, mint egy évtizede folyamatosan fejleszti napelemeit, a termékei pedig a világ élvonalába repítették őket. Különösen fontos a fejlesztések során a megbízhatóság és a hosszú távú biztonságos működés. Ezt az iparági átlagnál szigorúbb minőségbiztosítási rendszerrel garantálják. 

Prémium minőségű terméket nem csak a garancia, vagy a hosszú élettartam miatt érdemes választanod. A kiváló napelemek ugyanannyi napfényből több energiát termelnek, mint átlagos társaik, így már rövid távon is jobban megéri a jó minőség mellett döntened.

Miért válassz LG napelemeket?

Stabil pénzügyi háttér

Az LG pénzügyileg stabil vállalat, amely sok energiát és pénzt fordít az innovációra, és a kutatás fejlesztésre. Biztos lehetsz abban, hogy a termékeikre vállalt garancia ideje alatt nem fognak eltűnni, lesz kihez fordulnod, ha esetleg problémád akad.

Nagyobb teljesítmény

Az LG CELLO technológiával gyártja a napelemeit, amely azt jelenti, hogy az egyes cellákba több, vékony keresztmetszetű vezeték kerül beépítésre. Így a vezetékek nem takarnak ki akkora felületet a cellákból, a napelem pedig hatékonyabban fog működni.

Kiemelkedően ellenálló panelek

Az LG napelemek minden összetevője a legkiválóbb alapanyagokból készül. Ez nem csak a hosszú távú, megbízható működést teszi lehetővé, de ezek a napelemek sokkal inkább ellenállnak az időjárás változásainak is. Az LG saját laboratóriumában minden szélsőséges időjárási körülményre teszteli termékeit.

Esztétikus megjelenés

A napelemes rendszerek telepítése után is szeretnénk, hogy otthonunk külső megjelenése ne szenvedjen csorbát. Az LG kifejezetten figyel arra, hogy a napelemek esztétikusak legyenek, így vékony vezetősíneket alkalmaz, amelyek segítségével a telepített napelem homogén feketének tűnik.

Hosszú távú garancia

25 éves termék és teljesítménygaranciával az LG kiemelkedően hosszú távú garanciát biztosít a termékeire.

Napenergia Plusz Program pályázati feltételek és jelentkezés