+36 (1) 700 44 66

manitukivitelezokft@napelem.net

Budafoki út 60.

Budapest

Ellenőrzés és szerviz

A napelemes rendszer, amennyiben megfelelően van megtervezve, minőségi termékekkel, szakértők által került kivitelezésre, akkor sokáig, problémamentesen működik, de természetesen nem zárhatóak ki az esetleges meghibásodások sem.

Mint minden összetett rendszer, a napelem is igényel bizonyos rendszerességgel felülvizsgálatot. Amennyiben nem a Manitu Solar által telepített rendszered van, de más kivitelezőt keresnél a felmerülő problémák megoldására, hozzánk akkor is bizalommal fordulhatsz.

Ügyfeleink számára rendszeres ellenőrzést és szervizt biztosítunk annak érdekében, hogy az esetleges meghibásodásokat időben észrevegyük, és költséghatékonyan javítani tudjuk.

Napelemes rendszerek ellenörzése

A napelemes rendszerek meghibásodásának legfontosabb okai már az alapoknál keresendők.

termék

A napelemes rendszereknél is igaz az, ami minden másnál. Ha nem megfelelő minőségű berendezések kerülnek telepítésre, akkor nagyobb a meghibásodás valószínűsége. Ezért a hosszú távú, biztonságos működés alapfeltétele a prémium minőségű termékek telepítése.

Nem megfelelő tervezés

A tervezéshez már az első pillanattól érdemes szakértői segítséget kérni. A jelenlegi adatok helyes áttekintése, a jövőbeni fogyasztás változásának helyes becslése, a prémium minőségű, megfelelő termékek ajánlása csak az első lépése a helyes terv elkészítésének. Mindenképp szükség van helyszíni felmérésre. Ha a tervezés során ez a lépés kimarad, akkor nagyobb esélyed van arra, hogy a napelemes rendszered működésével hosszú távon problémák adódnak.

Szakértők hiánya a kivitelezésnél

A kivitelezés esetében csakúgy, mint a tervezésnél érdemes a feladatot tapasztalt szakemberekre bízni. A Manitu Solarnál a kivitelezést sok évtizedes gyakorlatú villanyszerelő, ács és tetőfedő kollégák végzik el. A munkánkra garanciát vállalunk!

Szervizháttér, megfelelő tapasztalat

A Manitu Solar nagykereskedelmi partnerként a piac számos szereplőjének értékesíti a termékeit, így nem csak első kézből vannak tapasztalataink a berendezések működésével kapcsolatban. Az általunk értékesített termékek gyártóinak hivatalos partnereként dolgozunk évek óta. Emellett a népszerű Fronius inverterek hivatalos magyarországi szervizpartnereként dolgozunk.

A napelemes rendszerek tervezésével és kivitelezésével még nem ér véget a munka. Nagy hangsúlyt kell adnunk az ellenőrzésnek és a megfelelő szervizelésnek is. Ez nem csak nagymértékben megnövelheti a napelemes rendszer élettartamát, de jelentős költségektől is megkíméli a háztartásokat.

Napenergia Plusz Program pályázati feltételek és jelentkezés