+36 (1) 700 44 66

manitukivitelezokft@napelem.net

Budafoki út 60.

Budapest

Cégünkről

a holnapenergia

Manitu solar

A napelemes rendszerek telepítése összetett folyamat, így érdemes olyan partnert választani, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a rendszerek telepítésében, és kiterjedt szervizháttérrel biztosítja, hogy évek múlva is csak az előnyeit élvezd a korszerűsítésnek.

A Manitu Solarnál 2009 óta telepítünk napelemes rendszereket, így az egyik legnagyobb referencialistát felvonultató vállalkozásként vagyunk jelen a magyar piacon. Referenciáinkból kattintás után nyújtunk betekintést.

Manitu Solar csapat

Miért a Manitu Solart válaszd partnernek a napelemes rendszered kivitelezéséhez?

Kimagasló szakmai tapasztalat

2009 óta kizárólag napelemes rendszerekkel foglalkozunk, így elegendő tapasztalattal a hátunk mögött igazán oda tudunk figyelni az igényeidre, és a szakma nemzetközi szintű, friss ismeretével tudunk a kérdéseidre válaszolni.

Saját szakértői csapat

Saját csapatunk dolgozik a tervezésben és a kivitelezésben is. A szakmai munkát villamosmérnökök és műszaki ellenőr is támogatja. A kivitelezés során pedig nagy gyakorlattal rendelkező villanyszerelő, ács, tetőfedő garantálja, hogy a napelemes rendszer minden szempontból tökéletes legyen. Alvállalkozóinkat szigorú szakmai szempontok alapján választjuk ki.

Garancia

Az elvégzett munkáinkra 5 év kivitelezési garanciát vállalunk, míg forgalmazott termékeinkre a gyártók is kiemelkedő garanciát biztosítanak.

Hivatalos forgalmazó és szervizpartner

Az általunk értékesített napelemek és inverterek hivatalos hazai forgalmazói vagyunk. A piacvezető Fronius inverter legnagyobb hazai forgalmazójaként és szervizpartnereként elkötelezetten dolgozunk, hogy hosszú távon, megbízhatóan működő napelemes rendszereket építsünk.

Nagykereskedelmi partnerként is dolgozunk

Közép-Európa egyik legnagyobb disztribútoraként nem csak lakossági ügyfeleink számára szállítunk prémium minőségű termékeket, de napelemes rendszereket kivitelező vállalkozások számára is értékesítünk.

Valóban prémium termékeket ajánlunk

Minden olyan termék, amelyet a napelemes rendszeredhez ajánlunk a világ élvonalába tartozó gyártóktól kerül beszerzésre. A kiemelkedő élettartam és teljesítménygarancia lesz a biztosítéka annak, hogy a korszerűsítés valóban megérje. A napelemek, az inverterek, a szerelvények és a rögzítéstechnikai eszközök is kiváló minőséget képviselnek.

Ajánlattól a kivitelezésig

A kivitelezés során a teljes folyamatban segítünk téged. Előzetes igény- és helyszíni felméréssel választjuk ki a számodra legideálisabb termékeket. Elintézzük az engedélyeztetési folyamatot, benyújtjuk a csatlakozáshoz szükséges dokumentációt, gyorsan és problémamentesen kivitelezünk. A kérdéseidet pedig szakértői csapatunk válaszolja meg.

Szakmai felelősségvállalás

A Manitu Solar a MANAP (www.manap.hu) napelemes iparági egyesület alapító tagja. Az egyesület fő célja, hogy a napelemes technológia méltó helyre kerüljön a hazai energiamixben. Ennek eléréséhez kiszámítható, fenntartható piaci működésre törekszik a piac szereplőivel közösen.

ISO 9001

Felelősségbiztosításunk 50 millió forint / projekt értékben biztosítja a rendszereinket. ISO 9001-es minősítésünk hozzájárul ahhoz, hogy munkánk minősége kifogástalan legyen minden szempontból.

Stabil pénzügyi háttér

Az OPTEN hitelminősítő „A” kategóriás megbízható, stabil minősítést adta cégünknek.

Napenergia Plusz Program pályázati feltételek és jelentkezés