+36 (1) 700 40 50

napelem@napelem.net

Budafoki út 60.

Budapest

Cégünkről

a holnapenergia

Manitu solar

A napelemes rendszerek telepítése összetett folyamat, így érdemes olyan partnert választani, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a rendszerek telepítésében, és kiterjedt szervizháttérrel biztosítja, hogy évek múlva is csak az előnyeit élvezd a korszerűsítésnek.

A Manitu Solarnál 2009. óta telepítünk napelemes rendszereket, így az egyik legnagyobb referencialistát felvonultató vállalkozásként vagyunk jelen a magyar piacon. Referenciáinkról részletesen céges blogunkon tájékozódhatsz.

Miért a Manitu Solart válaszd partnernek a napelemes rendszered kivitelezéséhez?

2009 óta kizárólag napelemes rendszerekkel foglalkozunk, így elegendő tapasztalattal a hátunk mögött igazán oda tudunk figyelni az igényeidre, és a szakma nemzetközi szintű, friss ismeretével tudunk a kérdéseidre válaszolni.

Saját csapatunk dolgozik a tervezésben és a kivitelezésben is. A szakmai munkát villamosmérnökök és műszaki ellenőr is támogatja. A kivitelezés során pedig nagy gyakorlattal rendelkező villanyszerelő, ács, tetőfedő garantálja, hogy a napelemes rendszer minden szempontból tökéletes legyen. Alvállalkozóinkat szigorú szakmai szempontok alapján választjuk ki.

Az elvégzett munkáinkra 5 év kivitelezési garanciát vállalunk, míg forgalmazott termékeinkre a gyártók is kiemelkedő garanciát biztosítanak.

Az általunk értékesített napelemek és inverterek hivatalos hazai forgalmazói vagyunk. A piacvezető Fronius inverter legnagyobb hazai forgalmazójaként és szervizpartnereként elkötelezetten dolgozunk, hogy hosszú távon, megbízhatóan működő napelemes rendszereket építsünk.

Közép-Európa egyik legnagyobb disztribútoraként nem csak lakossági ügyfeleink számára szállítunk prémium minőségű termékeket, de napelemes rendszereket kivitelező vállalkozások számára is értékesítünk.

Minden olyan termék, amelyet a napelemes rendszeredhez ajánlunk a világ élvonalába tartozó gyártóktól kerül beszerzésre. A kiemelkedő élettartam és teljesítménygarancia lesz a biztosítéka annak, hogy a korszerűsítés valóban megérje. A napelemek, az inverterek, a szerelvények és a rögzítéstechnikai eszközök is kiváló minőséget képviselnek.

A kivitelezés során a teljes folyamatban segítünk téged. Előzetes igény- és helyszíni felméréssel választjuk ki a számodra legideálisabb termékeket. Elintézzük az engedélyeztetési folyamatot, benyújtjuk a csatlakozáshoz szükséges dokumentációt, gyorsan és problémamentesen kivitelezünk. A kérdéseidet pedig szakértői csapatunk válaszolja meg.

A Manitu Solar a MANAP (www.manap.hu) napelemes iparági egyesület alapító tagja. Az egyesület fő célja, hogy a napelemes technológia méltó helyre kerüljön a hazai energiamixben. Ennek eléréséhez kiszámítható, fenntartható piaci működésre törekszik a piac szereplőivel közösen.

Felelősségbiztosításunk 50 millió forint / projekt értékben biztosítja a rendszereinket. ISO 9001-es minősítésünk hozzájárul ahhoz, hogy munkánk minősége kifogástalan legyen minden szempontból.

Az OPTEN hitelminősítő „A” kategóriás megbízható, stabil minősítést adta cégünknek.

Ügyfeleink mondták

John DoeHódmezővásárhely
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doebudapest
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doepécs
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next

Bízunk benne, hogy rövidesen az ügyfeleink között üdvözölhetünk!