+36 (1) 700 44 66

manitukivitelezokft@napelem.net

Budafoki út 60.

Budapest

Fronius Wattpilot

Fronius wattpilot

Elektromos autó töltés könnyedén és gazdaságosan

Az elektromos autók töltésének leggazdaságosabb módja, ha a napelem által megtermelt elektromos áramot használjuk fel az autó üzemben tartására. A napelemes rendszerrel kompatibilis elektromos autótöltők új és meglévő napelemmel egyaránt használhatóak. Töltsd az autódat napelemmel és nem csak a benzinköltségedet felejtheted el, de búcsút mondhatsz a villanyszámládnak is.

A Fronius a világ vezető inverter gyártójaként 1945. óta van jelen a piacon. A termékeit leginkább a megbízhatósággal és prémium minőséggel azonosítjuk. Az inverterek mellett a Fronius elektromos autótöltői is egyre népszerűbbek.

A Fronius Wattpilottal bármilyen elektromos autó könnyedén és gazdaságosan tölthető és többféle lehetőség közül választhatsz. A Fronius Wattpilot HOME segítségével az elektromos autódat otthon tölheted. A töltő kifejezetten jól alkalmazható napelemes rendszerekkel együtt, hiszen az autó áramellátására a napelemek által termelt többletenergiát használja fel. De a Fronius megoldást kínál arra is, ha úton lennél és akkor lenne szükséged az autód töltésére.

Miért válaszd a Fronius Wattpilotot?

1. Applikációról optimalizálható teljesítmény

A “Solar.wattpilot” alkalmazás segítségével könnyedén, távolról is optimalizálhatod a töltő működését. Így mindig nyomon tudod követni az eszköz teljesítményét és mindig a leggazdaságosabb módot választhatod.

2. Különböző töltési módok a te igényeidhez igazítva

A Fronius Wattpilot kétféle töltési móddal segít abban, hogy az elektromos autód a lehető leggazdaságosabban, a te igényeidhez igazítva álljon mindig a rendelkezésedre. Az ECO mód kifejezetten a napelemes rendszerekhez igazodó töltési mód, az autód a napelemek által termelt többletárammal töltődik, ha pedig a többletáram elfogy, az okosvezérlés a leggazdaságosabb megoldást választja neked. Ezzel a móddal garantáltan a legolcsóbban töltheted fel a kocsidat. A NEXT TRIP beállítás arra ad lehetőséget, hogy a következő úticélodhoz tökéletesen illeszkedő módon töltsd az autódat.

3. Egyszerűen és biztonságosan használható

A Fronius Wattpilot könnyedén telepíthető, ahhoz hogy el tudd kezdeni használni nincs szükséged semmilyen speciális berendezésre és eszközre. A használata pont ugyanennyire egyszerű. A LED világítás segítségével mindig látni fogod, hogy áll épp az autód töltöttsége, a rendszer lopás elleni védelemmel ellátott, így akár köztereken is biztonságosan használható.

4. Hosszú távú garancia és megfelelő szervizháttér

A Fronius évtizedek óta stabil pénzügyi háttérrel, prémium minőségű termékekkel és folyamatos innovációkkal van jelen a szolártechnológia piacán. Invertereire kiemelkedő garanciát vállal, és nincs ez másként a Wattpilot esetében sem. Az elektromos autótöltőre a gyártó 2 éves garanciát vállal.

Hozd ki a napelemes rendszeredből a legtöbbet!

A napelem által termelt áram kiválóan használható elektromos autó töltésére. Az autótöltő segítségével fenntartható módon és gazdaságosan tudod feltölteni az elektromos autódat. Csatlakoztasd az inverteredhez a Fronius Wattpilotot, és a kocsid üzemben tartása sem fogja többé a költségeidet növelni. Az applikáció és a különböző töltési lehetőségek közül egyszerűen kiválaszthatod az igényeidhez, céljaidhoz leginkább megfelelő módot.

Kérdéseid vannak? Vedd fel velünk a kapcsolatot és nem csak az elektromos autótöltésedet oldjuk meg, de ha szükséged van rá, a napelemes rendszered kivitelezését is ránk bízhatod.

Napenergia Plusz Program pályázati feltételek és jelentkezés