+36 (1) 700 44 66

manitukivitelezokft@napelem.net

Budafoki út 60.

Budapest

Tényleg megéri még most is napelemre váltani?

Tényleg megéri még most is napelemre váltani? Mikor? Hogyan? A legégetőbb kérdéseidre adjuk meg a válaszokat!

Az energiaárak kiszámíthatatlanná váltak és folyamatosan emelkednek. Mindenhonnan azt hallottad, hogy a napelemes rendszer kiváló alternatíva lehet a villanyszámlád kinullázására. Nem mellesleg a környezetedért is sokat tehetsz vele.

A pályázatokkal korábban igen kedvezően, akár 0 forintos beruházással is hozzájuthattál napelemekhez, a szaldós elszámolás pedig kedvező lehetőség volt az áramszámlád nullázására.

A szabályok azonban változtak. A pályázati lehetőségeket egyelőre visszavonták, a hálózatba történő visszatáplálás is ingoványos talajra került. Mégis folyamatosan azzal találkozol, hogy még mindig megéri napelemre váltani.

Tényleg megéri? Ha igen, mikor? Hogyan? Milyen rendszerrel?

Ingyenes konzultációnkon a legégetőbb kérdéseidre adunk válaszokat és eloszlatjuk a napelemes rendszerekkel kapcsolatos bizonytalanságaidat.

A napelemes rendszerek tervezése olyan feladat, amiben szükséged lehet segítségre! Rengeteg féle berendezéssel, gyártóval és kivitelezővel találkozhatsz, és a leírt információk nem mindig segítenek abban, hogy valóban a számodra leginkább tökéletes konstrukciót válaszd.

Ha átértél a berendezések és rendszertípusok útvesztőjén, akkor kezdődik a neheze. A napelemes rendszer méretének meghatározása, az engedélyeztetési folyamat, a költséghatékonyság mind olyan akna, ami semmissé teheti a napelemekbe és a zöld jövőbe vetett hitedet.

  • Milyen méretű rendszert tervezz?
  • Milyen engedélyek szükségesek?
  • Milyen típusú napelemes rendszerbe gondolkodj?
  • Milyen eszközöket szerezz be?
  • Hogy tudod a legköltséghatékonyabban elvégezni a korszerűsítést?
  • Mire számíthatsz, ha most vágsz bele a napelemes korszerűsítésbe?

A válaszokat ne bízd a véletlenre, fordulj inkább kollégáinkhoz!

Töltsd ki az űrlapot és munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot és minden kérdésedre szakszerű, pontos és természetesen korrekt választ ad. Az ingyenes konzultáció mentes minden elkötelezettségtől. Nem kell aláírnod semmit, nem kérünk érte pénzt (még utólag sem) és nem kötjük feltételekhez a segítségadást.

Fordulj hozzánk bizalommal!

Érdeklődés konzultációra

[Hozzájárulok, hogy a(z) Manitu Solar Kivitelező Kft. CRM rendszerében kezelje az adataimat és elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot.]

Napenergia Plusz Program pályázati feltételek és jelentkezés