+36 (1) 700 40 50

napelem@napelem.net

Budafoki út 60.

Budapest

válaszolj meg néhány egyszerű kérdést a kalkulátorunkban, és 24 órán belül személyre szabott árajánlatot küldünk.

Villanyszámlamentes jövő most 100% vissza nem térítendő állami támogatással!

2021. ősztől pályázhatsz lakossági napelemrendszerek telepítésére, amelyhez az állam 100% vissza nem térítendő támogatást ad. Mondj búcsút a villanyszámlának és színezd zöldre a jövőt. Használd ki az állami támogatást és telepíts napelemes rendszert.

Mire pályázhatok?

A „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című pályázatban az alábbi műszaki megoldások finanszírozására lesz lehetőség:

tetőszerkezetre helyezett, saját fogyasztás kiváltását célzó napelemes rendszer létesítésére

Vissza nem térítendő támogatás akár:
0 Ft

napelemes rendszer telepítésére, nyílászárók cseréjére, tárolókapacitás létesítésére és fűtési rendszer korszerűsítésére infra- vagy fűtőpanelekkel vagy hőszívattyúval

Vissza nem térítendő támogatás akár:
0 Ft

A támogatásból finanszírozható az anyagköltség, a munkadíj, a tervezett beruházáshoz kapcsolódó tervezési és engedélyeztetési költségek, valamint az energetikai tanusítványok költsége is.

Ajánlatadás,
pályázat és kivitelezés

végigkísérünk a teljes folyamaton

A napelemes rendszerek telepítése összetett folyamat, így érdemes olyan partnert választani, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a rendszerek telepítésében, és szervizháttérrel biztosítja, hogy évek múlva is csak az előnyeit élvezd a korszerűsítésnek. Referenciáink, szakmai múltunk, és szakértői csapatunk a garancia a hosszú távú, problémamentes megoldásra. Forgalmazott termékeinket a világ élvonalába tartozó cégektől választjuk, kizárólag kiváló minőségű napelemeket telepítünk a hozzánk forduló családok számára.

Több száz napelemrendszer megvalósítása után fel vagyunk készülve a váratlan, különleges helyzetekre is, ha pedig kérdésed merül fel, kollégáink pontos iránymutatást fognak tudni adni számodra.

Fontos, hogy a pályázat során elnyert összeg csak olyan beruházásokban érvényesíthető, amelyet regisztrált kivitelező végez el. Cégünket természetesen megtalálod a regisztrált kivitelezők között.

Ismerd meg a támogatható
ingatlanok körét

A pályázati kiírás pontosan meghatározza, hogy milyen típusú ingatlanok korszerűsítése támogatható. Ha a feltételeknek megfelel az az ingatlan, amit korszerűsíteni szeretnél, akkor ugorj a kalkulátorra és tudd meg, milyen feltételekkel telepíthető hozzád is napelemes rendszer.

családi ház

osztatlan közös tulajdon

Használati megállapodással rendelkező, osztatlan közös tulajdonban lévő lakóház (ikerház, sorház) elkülöníthető, jogilag és energetikai szempontból önálló egységet képező épületére / épületrészére.

társasház

Legfeljebb 6 lakásos társasházi, illetve szövetkezeti ingatlanok részét képező épületrészre / lakásra.

távfűtéses lakás

Kizárólag napelemes rendszer telepítése esetén távfűtéssel ellátott lakóingatlan esetén is igényelhető támogatás.

Minden ingatlan vonatkozásában a pályázati részvétel további feltétele, hogy az épület olyan műszaki  állapotban legyen, hogy egyéb beavatkozás nélkül is alkalmas legyen a beruházás fogadására.

Részben, egészében gazdasági társaság tulajdonában álló ingatlan korszerűsítése vonatkozásában jelen pályázat keretén belül támogatás nem igényelhető.

Te is igénybe veheted
a támogatást?

Mielőtt a kalkulátor segítségével személyre szabott ajánlatot kérsz tőlünk, fontosnak tartjuk, hogy megismerd, kik és milyen feltételekkel igényelhetik a vissza nem térítendő támogatást. Ha a feltételek valamelyikének nem felelsz meg, akkor nem fogsz tudni részt venni a pályázaton.

Ha igaz rád az alábbi feltételek mindegyike, akkor lépj tovább a kalkulátorra!

magyar adóazonosítójellel rendelkezel

legalább (rész)tulajdonjoggal rendelkezel abban az ingatlanban, amire a beruházási támogatást igényled (1)

Megfelelsz a pályázati kiírásban támasztott jövedelmi kritériumnak

A jövedelmi előírás értelmében azon háztartás egyik nagykorú tagja nyújthat be pályázatot, amely háztartásnál a beruházással érintett ingatlan 2021. augusztus 30-i állapot szerinti, természetes személy tulajdonosai közül, a 2020. évben jövedelemmel rendelkezők évi, a személyi jövedelemadó bevallás szerinti összevont jövedelmének egy főre jutó összege 0 forint és 4.850.000 forint(2) közé esik.

A beruházással érintett ingatlanban 2021. augusztus 30-i állapot szerinti tulajdonos személyek 2020. évi, a személyi jövedelemadó bevallás szerinti összevont jövedelme elosztva a beruházással érintett ingatlanban 2021. augusztus 30.-i állapot szerinti tulajdonos és 2020-ban jövedelemmel rendelkező személyek száma kevesebb, vagy egyenlő 4.850.000 forinttal. A felhívás tekintetében jövedelemnek minősül a nyugdíj is. A jövedelemmel nem rendelkező tulajdonosok a fenti képletben nem szerepeltethetőek, tehát osztóként nem vehetőek figyelembe.

Amennyiben az ingatlan tulajdonosai öröklés vagy adásvétel jogcímén módosultak 2021. augusztus 31. és a pályázat benyújtása közötti időben, úgy a pályázat benyújtásának időpontjában tulajdonos személyekre kell alkalmazni a fenti feltételeket. Ajándékozás esetén a 2021. augusztus 30. napi állapot kerül figyelembe vételre.

1. Haszonélvezeti-, özvegyi-, illetve egyéb jog (pl.:használati jog) nem elegendő!

2. A jövedelemhatár megfelel a KSH által kimutatott 2020. évre vonatkozó havi átlag magyar bruttó jövedelemből számított éves jövedelemnek.

Példák:

(1) Adott ingatlannak 3 személy a tulajdonosa, melyből „A” személy 2020. évi jövedelme 4.000.000 Ft, „B” személy 5.500.000 Ft, „C” személy pedig nem rendelkezett jövedelemmel. Ekkor a számításnál C személyt nem kell figyelembe venni, 4.000.000 + 5.500.000 = 9.500.000; 9.500.000 / 2 = 4.750.000 Ft, tehát az egy főre jutó összevont jövedelemre vonatkozó szabálynak a példában szereplő személyek megfelelnek.

(2) Az ingatlannak 2 személy a tulajdonosa, közülük „A” személy 2020. évi jövedelme 5.000.000 forint, „B” személy csak nyugdíjban részesült 2.800.000 forint összegben. A számításnál mindkét személyt figyelembe kell venni, 5.000.000 + 2.800.000 = 7.800.000; 7.800.000 / 2 = 3.900.000 Ft, tehát megfelelnek a jövedelmi előírásnak.

(3) Az ingatlanban 3 személy rendelkezik állandó lakcímmel, közülük „A” és „B” személyek a tulajdonosok. „A” személy 2020. évi jövedelme 5.600.000 forint, „B” személy 2.000.000 forint nyugdíj mellett 2.500.000 forint egyéb jövedelemben is részesült, „C” személy jövedelme 4.000.000 forint volt. A számításnál „C” személyt nem kell figyelembe venni (mert nem tulajdonos). 5.600.000 + 2.000.000 + 2.500.000 = 10.100.000; 10.100.000 / 2 = 5.050.000 Ft, tehát nem felelnek meg a jövedelmi előírásnak.

A pályázat szempontjából azon személy minősül tulajdonosnak, aki a pályázat benyújtásához csatolt tulajdoni lap II. rovata alapján az ingatlanban tulajdoni hányaddal rendelkezik, tehát széljegyen történő feltüntetés önmagában nem elegendő.

Ugyanazon természetes személy (magánszemély) csak egy ingatlan vonatkozásában nyújthat be támogatást, illetve ugyanazon ingatlan / albetét esetén csak egy pályázat kapcsán nyújtható támogatás.

kalkulátor

NÁLUNK NINCSEN PÁLYÁZATÍRÁSI DÍJ!

ELŐRE NEM KELL FIZETNI SEMMIT!

Menj végig ezen a néhány egyszerű lépésen, és 24 órán belül személyre szabott árajánlatot küldünk neked. Az ajánlat tartalmazni fogja, hogy az ajánlatadás után hogyan segítünk a pályázat beadásában és végül a kivitelezésben is.

Derítsd ki azonnal, hogy jogosult vagy-e a pályázatra és kérj azonnali ajánlatot!

Derítsd ki azonnal, hogy jogosult vagy-e a pályázatra és kérj azonnali ajánlatot!

KEZDJÜK EL!

0$

Köszönjük, hamarosan jelentkezünk!

Rendelkezel magyar adóazonosító jellel?

Igen

Nem

Válassz a lehetőségek közül

KÖVETKEZŐ

Köszönjük az érdeklődést!

A 100%-os támogatásra nem vagy jogosult. De ne csüggedj, nézd meg a többi lehetőséget napelemes rendszered megvalósításához a https://www.napelem.net/lakossagi-kivitelezes/ linken!

Válassz a lehetőségek közül

KÖVETKEZŐ

Rendelkezel a beruházással érintett ingatlanban (rész)tulajdonjoggal?

Igen

Nem

Válassz a lehetőségek közül

KÖVETKEZŐ

Távfűtéssel ellátott a lakóingatlan?

Igen – és csak napelemes rendszert szeretnék

Igen – és napelemes rendszert fűtéskorszerűsítéssel is szeretnék

Nem

Válassz a lehetőségek közül

KÖVETKEZŐ

Van lejárt esedékességű, 60 napot meghaladó köztartozásod?

Van

Nincs

Válassz a lehetőségek közül

KÖVETKEZŐ

A fejlesztendő ingatlan típusa

…melyben tulajdonjogod van

Családi ház

Ikerház/sorház

Legfeljebb 6 lakásos társasház, vagy szövetkezeti ingatlan

Egyik sem

Válassz a lehetőségek közül

KÖVETKEZŐ

Van folyamatban az ingatlanra vonatkozó peres vagy végrehajtási eljárás?

Van

Nincs

Válassz a lehetőségek közül

KÖVETKEZŐ

Jövedelem

A beruházással érintett ingatlan tulajdonosainak 2020. évi összevont jövedelme – a nyugdíj is jövedelemnek minősül – (elosztva) a beruházással érintett ingatlan 2020-ban jövedelemmel rendelkező tulajdonosainak számával <= 4.850.000 Ft

Igen

Nem

Válassz a lehetőségek közül

KÖVETKEZŐ

Gratulálunk!

Az alapvető szempontok szerint jogosult vagy a 100%-os, vissza nem térítendő támogatás igénybevételére! Kérd regisztrált kivitelezőként ajánlatunkat napelemes rendszerre és a pályázat lebonyolítására!

Válassz a lehetőségek közül

KÖVETKEZŐ

Mire szeretnéd felhasználni a támogatást?

Saját fogyasztás kiváltására alkalmas, tetőszerkezetre elhelyezett napelemes rendszer telepítése (maximum 5 kWp-ig)

Napelemes rendszer telepítése (maximum 5 kWp-ig), nyílászáró cseréje, tárolókapacitás létesítése, valamint fűtési (levegő-víz, levegő-levegő hőszivattyús rendszer) és használati melegvíz előállító rendszerek elektrifikálása

Cégünk kizárólag napelemes rendszerek telepítésével foglalkozik, amennyiben szeretnéd, hogy mi csináljuk a napelemes rendszered, úgy a továbbra kattintva tudsz továbblépni!

Válassz a lehetőségek közül

KÖVETKEZŐ

Van 3 fázis az ingatlanban?

Válassz a lehetőségek közül

KÖVETKEZŐ

Miből van a tető?

Cserepes tető

Cseréplemez

Dupla hódfarkú cserép

Bitumenes zsindely

Korcolt lemez

Trapézlemez

Lapos tető

Pala tető

Válassz a lehetőségek közül

KÖVETKEZŐ

Köszönjük az érdeklődést!

Palatetőre sajnos nem telepítünk. Megértésedet köszönjük!

Válassz a lehetőségek közül

KÖVETKEZŐ

Mekkora a tavalyi havi villanyszámlád? (forintban megadva)

Válassz a lehetőségek közül

KÖVETKEZŐ

Kérjük, add meg elérhetőségi adataidat!

The final estimated price is :

Ezeket a válaszokat adtad

Leírás Információ Mennyiség Ár
Kedvezmény:
Összesen:

Jelentkezem a támogatásra