Támogatások, pályázatok napelemre

Ha új támogatásokról szeretne értesülni, iratkozzon fel az értesítő hírlevélre, jobbra =>

 

 

Jelenlegi támogatások, pályázatok:

 • Magánszemélyek részére

  Jelenleg nincs elérhető direkt támogatás magánszemélyeknek napelemes rendszerre. Hitelprogram azonban indult: természetes személyek minimum 1 millió forint, maximum 10 millió forintot vehetnek igénybe, míg a társasházak és a lakásszövetkezetek lakásonként minimum 1 millió forint, maximum 7 millió forintot igényelhetnek.

  . Bővebben >

 • Cégek, intézmények részére

  Több pályázat is már elérhető vállalkozások részére, és még további pályázatok várhatók, melyek társadalmi egyeztetése még folyamatban van (ez általában a megjelenés előtt néhány héttel zárul). Önkormányzatok részére is várhatók pályázatok napelemre, ott is az utolsó lépéseknél tartanak. Ezeket azonban nem tudjuk naprakészen frissíteni, kérjük érdeklődjön kollégáinknál, vagy pályázatíróknál.

 

Pályázatok írásával, pályázatíróval történő kapcsolattartással és ügymenet előkészítéssel cégünk nem foglalkozik, azonban műszaki paraméterek alapján árajánlatot tudunk adni, illetve szerződéses részekkel kapcsolatban be tudunk kapcsolódni a pályázati folyamatba. Kérdéseire szívesen válaszolunk elérhetőségeinken. Kérdéseire szívesen válaszolunk elérhetőségeinken.

 

 

 


Pályázatok figyelése

 • Értesítés pályázatokról:
  Email: